Doživljaji Pahuljka Maloga
| Autor/ica |
Poruka |
|
lorna
|
 Doživljaji Pahuljka Maloga
MUŠKARCI I NEVINOST od davnina se proteže ta priča o muškarcima i djevicama...neka da su bile žrtvovane raznim Božanstvima...pa su se razni kraljevi, plemići odlučili pozabavit time a ni partizanski komesari nisu zaostajali ipak je trebalo drugaricama pokazat kako se to radi...a zašto???? zbog čega netko želi spavat s djevicom...ispričat cu vam pahuljkovo iskustvo i pokušati dati odgovor...pahuljak je bio mlad zgodan dečko a ona predivni cvjetić u kojeg se ona zaljubila...nakon par dana držanja za ruke došao je i taj trenutak na susjedovom sjeniku...spustio je ruku među njeno međunožje ona makne on opet ona makne...pogledao ju je pogledom punim ljubavi koji bi otopio ledenjake na sjevernom polu.ona tiho kaže nisam još nikad budi nježan..... a imala je 18 god. misli si on da baš nisi.....skinula je gaćice a ono šta je bilo sigurno to da se nikad nije brijala....počeo je otkopčavat svoje hlače skinuo se...oh kako je velik..ote joj se uzdah pogleda i pahuljak prema dolje to je još uvjek isti mali njego prijatelj...oh Bože pa ona do sad stvrno nije imala nikog jer bi inače znala da ovo nije veliko  osmjeh se pojavio na njegovom licu....e sad sex u najkraćim crtama bio je ovakav joj polako...boli me...ne do kraja...ahah....mmmmm....aj sad ovako...kako...boli...mmmm....aa aaa nikad mi nije bilo ovako dobro kaže ona PA KAKO BI TI MOGLO BITI AKO SI BILA NEVINA???? nego da se vratimo na temu muškarci to vole jer djevice misle da to tako mora biti nemaju sa čime usporedit i zato pravi muškarac nika nece biti sa djevicom vec ce potražit tetu iz oglasa pa sa njom u megdan...mada Pahuljak nikad nece zaboraviti kada mu je rekla OH KAKO JE VELIK joj koje zablude nevine duše hehe
|
| sub tra 04, 2009 11:30 pm |
|
 |
|
lorna
|
 Re: Doživljaji Pahuljka Maloga
AVANTURA SA UDANOM bila je udana i radila je u trgovini u mom kvartu....ja sam bio slobodan....nikad joj nisam vidio muža i jednom dok sam kupovao usput sam ju pitao da popijemo kavu....uh kad je počela---šta ti misliš tko sam ja! ja sam udana žena imam muža i dijete ne idem po kavama....dobro dobro...rekoh...i dalje sam kupovao tu ali bez dodatnog chavrljanja do jednog popodneva...neki deda ju je pitao za neko ulje a ona je rekla da pođe sa njom u skladište na što sam ja dobacio da cu ja umjesto dede u skladište...smješak joj se pojavio na licu ali nije ništa govorila....kad sam došao na red...upitala me je I kad cemo na onu kavu? bio sam zatecen ali razmjenili smo brojeve mob.i dogovorili prvi spojak....otišli smo u neku rupu gdje su svirali narodnjake i gdje se skupljaju sumnjivi tipovi...svi su je znali...vidio sam da nema smisla placat cugu cjelu noc i predložio da odemo na mirnije mjesto(moj auto) pristala je ali...ona je udana žena i ne želi se sexat u autu! joj...imao sam nedovršenu kucu bez grijanja(12.mjesec) nije bila ni nabacena samo cigla ali kaže može....joj kako je hladno bilo,najrađe bi odustao ali nece ona odustat skida se pa šta cu ja nego skidat se.....kad smo bili goli tako je bilo hladno da sam ju pitao jel sigurna da želi to da možemo drugi put i te gluposti ali samo me povukla na sebe.....dok sam bio na njoj razmišljao sam kakoj joj je sigurno toplo ispod mene..nije htjela da promjenimo pozu a ja sam jedva cekao da svršim da se mogu obuči....ah da kasnije je htjela i u autu...
|
| sub tra 04, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
lorna
|
PAHULJAK U JAVNOJ KUĆI
otišao pahuljak trbuhom za kruhom radit u njemačku...radi na građevini po cjele dane...jezik nije naučio,gazda im je nosio gablec...prolazili dani...zaradilo se nešto i novaca...pa odlučio se malo opustiti....našao neku našu birtiju....u njoj i cjela jugoslavija...popilo se tu među svojim svjetom..srce i duša se otvorilo...alkohol ublažuje bol...krenuo pješice na bus..jer luksuz je trošit na taxi i usput dok je teturao ulicom ugleda finu damu kako stoji na pločniku....sigurno čeka bus pomisli on...pristupi on njoj priča on svoje ona svoje..nitko nikog ne razumije..odjedanput ona kaže sex...ja,ja..kaže pahuljak...otišli su do haustora...prišao joj je s leđa...pokazat ce on njoj kako bauštelac jebe...stavio on njoj i na posao..alkohol mu je pomagao u pokretima ali toliko ga je vagalo da se morao primit za nju...stavio je ruku dolje i osjeti tvrdu nabreklu stvar....problijedio je i rekao ĐEVOJKO JA TE PROBI....pobjegao je na rodnu
|
| sub tra 04, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
lorna
|
ZATVORSKA PRIČA zatvor u zenici...svaki dan kao predhodni...vrijeme se krati pričajući priče..ovo je pahuljkova priča....bila je to ljetna mostarska noć...Fadil i on su su se nalazili u parku na klupi pod utjecajem domače Čitlučke rakije koja je jača od bilo kojeg opijat kada su pored njih prolazile dvije časne sestre....um im se pomračio tada(iskreno i puno prije) i skočiše na njih...nije bilo puno borbe jer su ipak časne vjerovale u Božju volju...dok je Fadil bio na jednoj...časna ispod njega progovori "Bože oprosti im ne znaju šta čine" na što druga časna kaže " Daj šuti! Moj zna...Priča se da je Fadil dobio 10 god. a pahuljak oslobođen...jer je zahvaljući dolasku drugova milicionera uspio biti spašen iz zagrljaja časne...navodno mu se još i danas poznaju tragovi njezinih noktiju na leđima koliko ga je stiskala sebi...Nikad ne znaš gdje se vrag skriva.P.S. Ovo bi trebalo čitati sa glazbenom podlogom od Zabranjenog pušenja starije stvari ubitak nevinosti(valjda) bilo je to davne 84 god.igrali smo se na selu bilo nas je puno..vecina dečki je trcala za curama i pokušavala ih dodirnut i ja sam trcao misleci da se igramo lovice..u jednom trenutku svi su otišli ostali smo susjeda ljilja 8 razred i ja 3 razred....predložila je da se igramo u obližnjem polju kukuruza...kad smo otišli tamo legla je u travu i rekla mi da dođem........sigurno vas zanima šta je bilo dalje e pa ne znam...zadnje čega se sjecam to je kako me baka tuče i govori da se ne smijem više igrat sa njom...te batine su mi izbile iz glave najvažniji događaj u mom odrastanju i sad da netko kaže da batine ne pomažu 
|
| sub tra 04, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
lorna
|
NEMOGUĆA MISIJA
vremena se mjenjaju i tehnika je došla u pahuljcevo selo tamo negdje iza jednog brda,dva potoka i bezbroj divljih odlagališta smeca... upoznao je chari chata...tipkanje sa nepoznatim curama...pa virtualni sex..sve divno krasno ali ipak je on dečko sa sela mada se nikad nije tu uklapao rekoše sine imamo samo tebe ne možeš na velike škole treba zemlju obrađivat,stoku hranit...nakon duže prepiske sa jednom curom odluci se on uputiti u Split naci s njom..mada ona govori da nije nešto...ali neda se patuljak smesti i odluči krenut....dogovorili su se naci na rivi..i došao on ali je nije bilo...kaže ona kosa mi mokra ne mogu aj dođi u stan ma sterao bi ju on u onu stvar ali toliki put je prešao i mater je doma vec svatove spominjala pa odluči otici..našao on stan...pozvonio...vrata se otvore...ona je stajala ispred njega....pogledi su im se sreli ostali su bez daha....ona 185 cm 140 kg on 168 cm 64 kg...kažu da se žene nikad ne pita za kile...POGREŠNO. Kad je vec došao odlučio je ostati jer tek ujutro je imao prvi vlak...nakon nekog vremena uz domacu lozu koju mu je dida dao na odlasku opustili su se i strasti su se probudile...postojalo je samo jedno nepisano pravilo da ona ne bude nikako gornja...kaže mu ona..stavi mi ga...a on gleda...ljepa obrijana mačkica,vlažna...predivno ali kako prici on sam ne može razmaknut njene noge,pa jedna noga joj je kao njegov struk...oh dali ce ga moči staviti..odotraga nema šanse...guza kao obiteljski stol...odluči se pokušat..kaže budem ga samo trljao po njoj...počne on to radit i skuži da bi mogao uci ima neka 2-3 cm lufta pa zašto ne i krene..kad ga je stavio više se nije oslanjao nogama na krevet mada je bio misionarski položaj..lebdio je....nije se smio puno micat jer nije imao puno prostora za manevar i tako dok je bio na njoj pomisli da je doživio isto šta i Stipe Božić kad se popeo na Mount Everest....Ujutro su se uz poljupac rastali na ulaznim vratima od njenog stana....Danas pahuljak ne cuva stoku vec živi u splitu,portir u bolnici i živi u braku sa navedenom damom imaju i prekrasnog sina i skoro pa su skladan par on sad ima 95 kila...ah ta ljubav
|
| sub tra 04, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
lorna
|
Nogometna utakmica
Čitam u novinama o namještanju utakmica i sjetim se svog prijatelja Pahuljka koji se našao u takvoj situaciji…bila je to prvenstvena utakmica neke seoske lige iz dana kada su cijele obitelji išle na utakmice…kada su igrali domaći dečki a ograde oko igrališta bile jako niske. Pahuljak je bio mladi dečko standardni golman svog kluba…nije pio nije kocko…ma svatko bi ga poželio za zeta…ali…hm uvijek taj ali…bio je zaljubljen u snašu iz susjednog sela…malu pjegavu crven kosu Maricu. Ta je znala muškarcima oduzet pamet ali i dah tako je i bilo našem Pahuljku…pleše ona oko njega, tijelom ga dodiruje, lijepe riječi mu govori ali poljubac mu ne da…dok je ležala na sjeniku u njegovom zagrljaju šapne mu na uho…biti ću djevojka tvoja ako sutra dadeš gol, uh srce poskoči u našeg junaka, krv brže poteče…ali kako da postigne gol…
Bila je to prava borbena lijepa utakmica…izjednačena do samog kraja, bučno se navijalo , nešto se i okretalo na ražnju i nekoliko trenutaka prije kraja gostujući igrač se našao oči u oči sa pahuljkom, kao dvoboj iz kaubojskih filmova za njih dvojicu sve je stalo, puca…i golman brani…odbija se lopta, pahuljak trči prema njoj u tom trenutku ugleda Maricu…njene pune usne, oči zelene…grudi bijele koje se napinju da iskoče iz majice, zaboravio je na sve ljude okolo, na praščiće koji su se okretali, na trenera i igrače…gurnuo je loptu u vlastiti gol.
Cijeli kraj je danima prepričavao taj pogodak…od djece koja su naganjala loptu prašnjavim putem do baba koje su plele u hladovini hrastova ali Pahuljak nije mario za to…on je ljubio svoju Maricu u sjeniku.
|
| čet tra 23, 2009 1:36 pm |
|
 |
|